e
Banner

Etiketler: volvo trucks



Volvo Trucks ve Renault Trucks güçbirliği yaptı



Ticari araç sektörünün iki markası Volvo Trucks ve Renault Trucks, yeni bir yapılanmayla hizmet ağlarını birleştirdi.





Paparazziler Yeni Volvo Kamyon FM'in peşinde


Yayın: 05-03-2013
Kategori: Ticari Araçlar

İlginç bir tanıtımla yola çıkacak olan yeni Volvo Kamyon FM, 2 hafta boyunca Avrupa yollarında görücüye çıkacak ve kendisini fotoğraflayanlara ödüller kazandıracak.




İrmaklar’a Temsa’dan 3 yeni Volvo Trucks


Yayın: 18-01-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Temsa İş Makinaları; Mersin’in köklü firmalarından, İrmaklar Uluslararası Taşımacılık’a üç yeni Volvo Trucks satışı gerçekleştirdi. 




Temsa İş Makinaları, ARI-HAN Group’a 15 Volvo Trucks teslim etti


Yayın: 08-02-2018
Kategori: Ticari Araçlar

ARI-HAN Şirketler Grubu’nun filosu, 15 adet Volvo Trucks FH Çekici teslimatı ile birlikte 135’e çıktı. 




Temsa İş Makinaları’na Volvo Trucks İsveç’ten en iyi performans ödülü


Yayın: 14-03-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Temsa İş Makinaları, Volvo Trucks iş birliği kapsamında servis kontratı satışlarında kaydettiği dikkat çekici büyüme ile İsveç Volvo Trucks Hub MEENA 2017’de en iyi performans gösteren distribütörlük bölgesi ödülüne lâyık görüldü.




BKM Lojistik yeniden Volvo Trucks dedi


Yayın: 15-12-2018
Kategori: Ticari Araçlar

Türkiye’den Avrupa’ya uluslararası taşımacılık yapan, özellikle Türkiye-İngiltere arasında yapılan taşımalarda uzmanlaşan BKM Lojistik, 23 yıl aradan sonra yeniden Volvo Trucks dedi. 2018 yılında önemli bir performans sergileyen BKM Lojistik, filosunu güçlendirmek için 30 yeni Volvo FH 540 çekici ile filosunu büyüttü. 




Volvo Trucks'tan Şenpiliç'e özel çekici


Yayın: 22-02-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: volvo volvo trucks

Volvo Trucks Türkiye distribütörü Temsa İş Makinaları, Türkiye’nin lider entegre piliç eti üreticisi Şenpiliç’e yem silobası taşımada kullanılmak üzere, terzi usulü hazırlanmış 4 adet Volvo FH 460HP 4x2 çekici satışı gerçekleştirdi. Şenpiliç’in ihtiyaçları doğrultusunda ve özellikle hafif araç beklentisine uygun olarak tasarlanan çekicilerle, yükleme kapasitesi artırılarak sefer başına maliyet avantajı sağlandı.




Volvo Trucks elektrikli kamyonlar 2021’de yollarda


Yayın: 19-11-2020
Kategori: Ticari Araçlar

Orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla müşterilerine nakliye çözümleri sunan Volvo Trucks, önümüzdeki yıl Avrupa’dan başlayarak ürün gamına elektrikli kamyonları da dahil edecek. Volvo Trucks, ürün gamındaki bu genişleme ile fosil yakıtsız ulaşım yolunda önemli bir adım atmış oluyor.




Özerkan Lojistik, Volvo Trucks’tan vazgeçmiyor


Yayın: 11-12-2020
Kategori: Ticari Araçlar

2003 yılından beri Avrupa ve Ortadoğu’ya, hassas yük taşımacılığı alanında lojistik hizmeti sunan Özerkan Lojistik, filosuna 10 adet Volvo FH500 TC daha ekledi. Bu teslimatla birlikte, firmanın 25 araca ulaşan filosu tamamen Volvo Trucks kamyonlardan oluşuyor.




CNR Uluslararası Nakliyat, Volvo Trucks’dan vazgeçmedi



Filosunda 8 adet Volvo Trucks kamyon yer alan uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmeti veren CNR Uluslararası Nakliyat, premium paketli 2 adet Volvo FH540 satın aldı.